Tradícionális Magyar ételek, különleges táj jellegű ízvilággal. Átgondolt ízletes ételek a helyi jellegzetes alapanyagokból! Éttermünk   csárda   jellege   tükrözi   ételeinket,   egyszerű,   de   jól   átgondolt   receptek   alapján   készítjük   ezeket,   a   lehető   legjobb alapanyagok   felhasználásával,   melyeket   a   térségben   található   kistermelőktől   szerzünk   be   elsősorban.   Konyhánkat   a   magyar illetve   a   francia   ételkészítés   jellemzi,   mind   anyaghasználat,   mind   konyhatechnológia   terén.   Emellett   vendégeink   betekintést nyerhetnek   a   molekuláris   gasztronómia   világába   is,   melyet   előszeretettel   alkalmazunk   rendezvények   alkalmával.   Bőséges étlapunkon minden vendégünk megtalálja a neki legmegfelelőbb ételt, ételeket. A   tradicionális   magyar   ételek   készítését   ötvözzük   a   modern   táplálkozás   tudománnyal,   amely   mellőzi   a   szervezet   számára káros    alapanyagok/adalékanyagok    használatát,    emellett    megőrizzünk    ételeink    hagyományos    íz    világát,    így    tartva    fent gasztronómiai    kultúránk    örökségeit.    Nagy    hangsúlyt    fektetünk    vendégeink    igényeire,    legyen    az    különleges    étrend, ételérzékenység stb. jól képzett szakácsaink gondoskodnak és alkalmazkodnak ezek megvalósításához.  
Panzió      Csárda  PANZIÓ